Brudens tale

Kære familie og venner. Tak fordi i kom og vil være med til at gøre denne dag til noget særlig. I betyder meget for os hver især.
Det lille maleri altså bordkortet er i meget velkommet til at tage med hjem som et minde om dagen.

Til mine børn Michael og Gitte ,vil jeg sige tak for jeres måde at modtage Lars på, det gjorde mig rigtig glad og varmede mit hjerte. Og Gitte tak for du tog med ud for at vælge brudekjole det var rigtig dejligt, jeg var meget spænt på hvad i ville sige til jeg havde fundet en der var yngre en mig. Gitte sagde, mor han er også rigtig sød og Michael jeg huske da jeg fortale dig det, var dit svar og hvor gammel er han så??? jeg fortale han var 18 år yngre end mig, og du svarede nåååå jeg troede det var meget værre. Dejlig med børn der kan lide den mand man har fundet.

Til Lotte, Jeg har altid betragtet dig som min datter og vil altid gøre det, du skal have tak for altid at være der for os når vi har brug for det, og alt din hjælp med ting jeg ikke selv kan eller har svært ved. Det er jeg meget glad og det betyder meget for mig.

Og til Petra og Andre, Petra du har hørt til familien lige siden du kom første gang hos os som feriebarn og sene boede hos os, siden kom Andre til , ham er vi også maget glade for, selvom han ikke kan tale dansk.

Til min svigersøn. Tak for du ville følge mig op på denne store dag, det er jeg meget taknemlig for. Du skal vide vi er glade for at have dig i familien.

Til mine børnebørn; Jonas Lucas og Mathias, Jeg er glad når i kommer på besøg, så hygger vi rigtig og vi får snakket sammen og måske får vi også spillet lidt WOW, det er dejligt. Jeg glæder mig til i kommer næste gang.

Til Stine du skal have tak for din måde at være på, og vi er meget glade for dine besøg de betyder meget, Tak til dig Malthe for du ville komme og være med her i dag det varmer mit hjerte,og Bo kender vi ikke så meget, men det må vi råde bod på senere, jeg vil ønske dig velkommen i familien.

Til Larses familie, vil jeg sige tak for jeres dejlige måde at modtage mig på, jeg har altid følt mig velkommen.

Tak til Sanne for en fantastisk venskab, jeg betragter dig ikke kun som en ven men som den søster jeg aldrig har haft, tak for alle vores dejlige ferier og ture vi har haft sammen. og håber selvfølgelig vi får mange flere.

Til Inger, tak for dit venskab igennem mange år, vi har oplevet og gået en del igennem sammen. Selvom vi holdt en pause i vores venskab på ca 8 år er det lige som vi aldrig har holdt den pause, vi snakker og hygger os som vi altid har gjort, det er jeg meget glad for.

Til Annemette og Flemming, vil jeg også sige tak for jeres venskab, vi kan altid regne med jer hvis vi har brug for jer, det er dejligt at vide.

Merete og Tommy. I skal også have en tak for jeres venskab, selvom vi ikke ser hinanden så tit, men vi snakker jævnlig over skype.

Til Ulla: Tak for vores venskab, det vil jeg ikke undvære, vi snakkes næsten dagligt sammen over skype, vi har grædt og grinet sammen. Det skal du havet tak for .

Til Klaus og Iben; Tak for en dejlig dag i Tivoli. Tak for de timer vi har været sammen, håber selvfølge vi får mange flere, og Iben du er ny i vores vennekreds, men hvor er jeg glad for du er her, Tak for din måde at være på, og alt din hjælp med forberedelserne til vores bryllup, det er jeg dig meget taknemlig for.

Til Dorte, du er også ny i vores vennekreds, men jeg er glad for du er her i dag selvom Jesper ikke kunne være med, Tak for det.

Til Lars min kære mand.

Jeg ved det har voldt dig mange overvejelser og undskyldninger at skulle ned på knæ for at fri, du havde som du sagde en stor knæskade, men alligevel lagde du dig på knæ en dag og friede, jeg håber du er kommet over knæskaden, du halter i det mindste ikke.

Der var en der en dag sagde, man høre jo om folk der har boet sammen i mange år, og så bliver de gift, et år efter bliver de skilt. Ja det er rigtig nok men det kan man ikke tage vare på på forhånd, men i det mindste så har vi fået denne dejlig fest ud af det.

Hvorfor gifter vi os, ja hvorfor gør vi det. Vi gifter os ikke kun for at gifte os, men fordi vi har fundet den som vi vil leve sammen med resten af vores liv, for da jeg mødte dig var det kærlighed, mit hjerte bankede for dig og det gør det stadigvæk.

Jeg tror også vi har bestået prøvetiden som nu har varet i snart 16 år, så vi er ikke gået ind i ægteskabet med lukkede øjne. Vi har stået sammen i både gode som dårlige tider, det beviser vi er der for hinanden når vi har brug for det.

Jeg har erfaret man skal være taknemlig for livet og nyde hver dag vi har sammen. Hver dag   jeg vågner er jeg taknemlig for at vågne op sammen med dig .

Jeg er taknemlig for du giver mig plads til at tage på ferie hos Sanne og tage på ferie sammen med hende.

Jeg er glad for de ting vi gør sammen. Tak for du altid er der for mig og trøster mig når jeg har brug for det.

Til sidst vil jeg lige læse et par digt op jeg lavede lige før og efter vores første date.

Så oprandt dagen hvor vi skulle mødes,
Med bankende hjerte og varme kinder
gik jeg dig i møde.
Du stod der, ventede, hvad mon du tænkte.
SÅ oprandt timen hvor vi skulle skilles.
jeg kørte derfra med røde kinder,
bankede hjerte, og pulsen i blodet,
jeg næsten fløj af sted som havde jeg vinger.
Du tændte lyset i mørket.

En dejlig dag, vi havde,
gik med hinanden i hånden.
En dejlig dag, jeg så kun dig,
mærkede din varme og kærlige blik.
En dejlig dag, jeg ikke vil glemme men alt for kort.
En dejlig dag, jeg er opfyldt af varme.
Bare jeg var hos dig.

Det er nu snart 16 år siden, men min kærlighed til dig er bestemt ikke blevet mindre, jeg elsker dig.
Skal vi rejse os og udbringe en skål for Lars.